מתכון מעולה לירקות כבושים = פרוביוטיקה הכי בזול

שלחי לחברה

מתכון לחמוצים בריאים = פרוביוטיקה טבעית 

לפני שהיו קונים תוספי תזונה בחנויות טבע, היינו מקבלים אותם מהמזון.
פרוביוטיקה מעולה אפשר לקנות בלינק הזה
אבל הכי טעים זה להשקיע רבע שעה עבודה
וליצור את אחד המקורות הטובים לחיידקי מעיים ידידותיים.

ירקות כבושים, 'חמוצים' מכילים המון חיידקים פרוביוטיים. 
'בתהליך ההחמצה שמתבצע עי החיידקים הטובים משתחררת חומצה לקטית, שנותנת לירקות את טעמם החמוץ.  
גם החומצה הלקטית שנוצרת מהתסיסה של החיידקים טובה לפלורה של המעיים.

חשוב לדעת ש'חמוצים' מפוסטרים – מקופסאות שימורים, למשל, אינם מכילים פרוביוטיקה!!! 
בגלל שכל החיידקים, גם הטובים, נהרגו בפיסטור.
לכן כדאי להכין חמוצים בבית, ולא לקנות בחוץ. (:

ולפני שנמשיך - רוצה עוד מתכונים בריאים וקלים?
להבין עוד על הבריאות שלך?
את המדריך לתזונה נכונה ולניקוי רעלים?

אשמח לשלוח לך דרך הלינק הזה 
 

מתכון קל ופשוט לפרוביוטיקה מירקות כבושים וחמוצים

אני יודעת שזו בושה להביא מתכון ככ קל, אבל גם ככ טעים, אז בכל זאת:
לחתוך מלפפון, גזר, כרוב, כרובית, צנון -
    תערובת מכולם, או חלק, או סוג אחד בלבד;
 להכניס לצנצנת זכוכית
 להוסיף רבע כפית מלח ים גס לכוס ירקות בערך 3 כפות מלח לצנצנת
 אפשר להוסיף גם שום, פלפל אדום חריף, פלפל אנגלי, רוזמרין וסלרי.

רעיונות נוספים ומשדרגים ברמות - 
חוואייג' תימני, שום, ופלפל אדום חריף.
 

מתכון קל לפרוביוטיקה מחמוצים - ירקות כבושים

בהתחלה שוטפים עם מים חמים כדי לעקר.
אחכ שמים בפנים את הכרוב וכו', ממלאים מים ממש עד המכסה, וסוגרים.
אחת ליום בערך קצת דופקים את הצנצנת על השיש - כדי לאפשר לכל הבועות לצאת, ופותחים טיפה את הצנצנת כדי לשחרר אויר, ואם צריך - להוסיף טיפה מים.
ככה יומיים - שלושה בקיץ. בחורף לוקח בערך חמישה - שישה ימים, עד שנהיה בפנים חמוצים, ואז למקרר ולאכול.

הפרוביוטיקה = החיידקים הידידותיים, שהם אלו שגורמים לירקות להחמיץ. הירקות החמוצים כבר מכילים את החיידקים הללו, וכן, לאכול אותם ככה. 
 

ויטמינים ותוספי תזונה בזול, עם קופון

ואם אין לך סבלנות,
או שאת רוצה ללמוד עוד על פרוביוטיקה - 
בלינק הזה יש הסבר על פרוביוטיקה לנשים
ודרך הלינק הזה אפשר לקנות פרוביוטיקה טובה,
או לחפש אחרות. 

מוזמנת תמיד גם לכתוב לי -
ומבטיחה לענות (:
דרך הלינק הזה
וגם לשלוח לך במתנה
את המדריך לתזונה נכונה וניקוי רעלים ((:

 
להתראות,
© מיכל רון, אפריל 2010

** אם אהבת - אשמח אם תשתפי את המאמר
 

מאמרים קשורים: 
שלחי לחברה

הצהרה: מיכל רון איננה רופאה, תזונאית, דיאטנית או נטורפתית, ושירותי היעוץ והליווי מתבססים על ידע אישי ונסיון מצטבר. יש לראות את הכתוב באתר זה כהמלצה בלבד, ובשום אופן אין לראות בו תחליף לטיפול מסוג כלשהו.

WhatsApp icon by Icons8